Lees hier de laatste reviews van Verf & Spijkers uit Roosendaal

9.1

13 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1
10

Professioneel schilderwerk met goed tussentijds overleg

Ondanks de te verwachten minder goede omstandigheden in de directe omgeving van het schilderwerk (sloop van flat met de nodige stofvorming) in goed overleg met de schilder het schilderwerk toch uitgevoerd. Door vertraging van de sloop en het goede weer is de uitvoering van het schilderwerk op een perfecte wijze op tijd uitgevoerd!

Aanbevelen?

Ja

22/09/2023

Rinus van der Wiele

8

vakmanschap

Prima schildersbedrijf en hebben mijn woning voorzien van een mooie strakke laag verf en kan er weer voor jaren tegen

Aanbevelen?

Ja

21/09/2023

Antoon

10

Vakwerk door vakmensen

Corné heeft uitstekend werk (laten) leveren. Het verfwerk is keurig door Jelle uitgevoerd en de boeidelen zijn in overleg (gedeeltelijk) vervangen en geschilderd. Hierbij is het zicht en de symmetrie op advies van Corné niet verloren gegaan. Het uitlopen van de werkzaamheden als gevolg van het weer is in goed overleg opgelost. Hulde! Het ziet er weer prachtig uit!

Aanbevelen?

Ja

12/10/2021

André

10

Zeer goede schilders, flexibel en met de klant meedenken!

Zeer prettige samenwerking met Corné en Kees. Fijne samenwerking en communicatie, alles volgens afspraak gegaan en de mannen zijn heel flexibel omgegaan met de wijzigingen en aanpassingen.

Aanbevelen?

Ja

25/03/2021

Manon

8

Goede service, zeer klantvriendelijk.

Kon naast het schilderwerk ook het glas laten vervangen. Het is allemaal erg snel gedaan, binnen 4 dagen waren mijn 4 ramen, voordeur, dakrand en geveltekst bijgewerkt en afgewerkt. Het schilderwerk is erg strak en netjes. Alleen de afwerking van het vervangen van het glas is wat minder netjes, niet gekit waardoor de bechadigingen aan het hout nog te zien zijn. Helaas niet heel netjes afgewerkt. Verder prima service, vooral de naam op de gevel is echt heel mooi geworden.

Aanbevelen?

Ja

22/03/2021

A.

10

Correct, flexibel, vriendelijk en professioneel

Ik vond de mensen van Verf & Spijkers correct, flexibel, vriendelijk en zeer professioneel. Geen moeite was hen te veel, en alles wat besproken werd, verliep in uitstekende sfeer.

Aanbevelen?

Ja

16/11/2020

Henny

7

Kwalitatief uitstekend schilderwerk

Uitstekende vaklieden, die prima werk afleveren, van hoge kwaliteit. Binnen een redelijke termijn. Maar, moet m.i. vooraf helder afspreken over de inhoud van het werk, om problemen onderweg te voorkomen. Ook valt op dat er tot nu toe, ruim na afronding van de klus, geen reactie komt op email en telefonisch contact betreffende een paar losse eindjes die nog zouden worden afgemaakt.

Aanbevelen?

Ja

16/11/2020

george van rossem

10

Netjes en verzorgt gewerkt

Netjes kwaliteit geleverd

Aanbevelen?

Ja

14/11/2020

Jessica

9

Deskundig en komt afspraken na. Goede kwaliteit verf enz.

Deskundig en komt afspraken na. De offerte was duidelijk en goed. Zeer gedetailleerd. Goede kwaliteit verf en. Al 2 keer gebruik gemaakt van de diensten van Verf en spijkers. Zowel binnen als buiten. Binnen werd er zeer netjes gewerkt.

Aanbevelen?

Ja

11/11/2020

Francien

7

werkzaamheden zijn volgens afspraak gedaan

de schilders hebben de afgesproken werkzaamheden zeer netjes gedaan

Aanbevelen?

Ja

11/11/2020

Jan