Verf & Spijkers doet meer dan schilderwerk alleen

Naast schilderwerkzaamheden is Verf & Spijkers ook een professioneel afbouwbedrijf. Uw woning verbouwen of heeft u renovatieplannen? Laat uw bouwwerk uitbesteden aan professionals die het vak begrijpen. Schildersbedrijf Verf & Spijkers is gespecialiseerd in afbouwwerkzaamheden en groot onderhoud van bestaande woningen, nieuwbouwhuizen en monumentale panden.

Vertel mij over de mogelijkheden

Verf & Spijkers maakt uw huis écht af

Heeft u plannen om te verbouwen of kleine renovaties te doen aan uw huis? Laat uw klussen uitvoeren door ervaren en enthousiaste vakmensen. Laminaat leggen? Badkamer, keuken of vloeren betegelen? Sanitair plaatsen en afwerken? Verf & Spijkers in Roosendaal werkt met betrouwbare partners, kwaliteitsmaterialen en vakmanschap zodat uw woning of bedrijf tip top in orde komt. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor persoonlijk advies.

Wat kunnen wij voor u doen?

Schakel de professionals van Verf & Spijkers in bij de volgende afbouwwerkzaamheden:

  • Laminaat leggen
  • Sanitair installeren
  • Tegels zetten
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Elektra aanleggen
  • Keukens plaatsen

Staat uw klus hier niet bij?

Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. U ontvangt vooraf altijd een vrijblijvende offerte zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Maak direct een afspraak!

Ik wil graag een afspraak maken

Kwaliteit van erkende en gediplomeerde medewerkers

Wij doen niet alleen afbouwwerkzaamheden in bestaande of nieuwbouwwoningen maar storten onze expertise ook graag op monumentale panden. Onze vakmensen zijn terdege opgeleid en weten precies hoe ze het beste met uw kostbare bezit om moeten gaan. Groot onderhoud, kleine klussen: onze erkende medewerkers verzorgen vakkundig en professioneel uw tegelwerk, laminaat, glaszetten, loodgieterswerk en reparaties. De gemotiveerde medewerkers van Verf & Spijkers pakken de werkzaamheden zorgvuldig voor u op en leveren uw project vakkundig af. Wilt u uw klus aan ons uitbesteden? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak of ontvang vrijblijvend een offerte.