Hoogwaardig en kwalitatief schilderwerk

Uw woning binnen of buiten laten schilderen? Of heeft u grootonderhoud nodig voor uw woning? Laat uw onderhoud uitbesteden aan een ervaren vakschilder. Schildersbedrijf Verf & Spijkers is gespecialiseerd in schilder- en onderhoudswerkzaamheden van bestaande panden, woningen en monumentale panden.

Kwaliteit in schilderwerk gewaarborgd

Ervaren en gediplomeerde medewerkers bij Schildersbedrijf Verf & Spijkers zorgen dat uw opdracht zorgvuldig wordt uitgevoerd. Vaak voeren zij grootonderhoud uit aan woningen, gebouwen en panden. Om kwaliteit te waarborgen wordt uitsluitend gewerkt met de beste materialen, daar kunt u ook zeker op rekenen. De werkzaamheden hebben voornamelijk betrekking op particulieren maar ook zakelijke klanten kunnen bij mij terecht. Neem contact op.

Ervaren medewerkers met een liefde voor schilderwerk

Verf & Spijkers heeft ruim 25 jaar ervaring opgebouwd door eerdere werkzaamheden bij andere schilders. Ruim 10 jaar geleden is het bedrijf opgezet dat is begonnen met een passie en liefde voor het vak. Laat uw projecten en klussen uitvoeren door mensen met de juiste kennis en middelen, en een voorliefde voor het vak.

Allround schildersbedrijf

Verf & Spijkers helpt u naast schilderwerkzaamheden ook bij de volgende werkzaamheden:

  • Glas zetten
  • Herstelwerkzaamheden
  • Reparatie houtrot
  • Onderhoud en renovatie
  • Wand en gevel afwerkingen
  • Gevel en stoep/terras reiniging

Ook voor buitenlandse projecten, bijvoorbeeld uw vakantiewoning kunt u bij mij terecht.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in schilderwerkzaamheden of andere diensten van Verf & Spijkers?